93 573 75 28
                                                   93 573 75 28

PILATES

És un sistema d'entrenament físic i mental que va ser creat per l'aleman Joseph Hubertus Pilates a principis del segle XX, basántse en els seus coneixements de gimnàstica, traumatologia i ioga, combinant el dinamisme i la força dels músculs amb el control de la ment, la respiració i la relaxació.

 

És un mètode que es centra en el desenvolupament de la musculatura interna per aconseguir l'estabilidad i la firmeça a nivell de la columna vertebral, és molt utilitzat com a teràpia de prevenció del mal d'esquena.

 

El mètode Pilates se ha desenvolupat en els últims anys i han sorgit una gran quantitat d'estils i aplicacions diferents, existeixen uns pincipis fonamentals que deuen estar sempre presents: aliniament, centralització, concentració, control, precisió, fluideça i respiració.

 

Els exercicis estan composats per moviments controlats, molt conscients i coordinats amb la respiració per  aconseguir un cos ple d' armonia, coordinació, musculat i flexible. A través de la pràctica la ment va creant consciència de les capacitats i limitacions del cos per millorar l'estat físic i mental.

Troba't B

 

C/Jacint Verdaguer 12
08150 Parets Del Vallès

 

Tel. 93 573 75 28

       603 26 26 51

 

E-mail: trobatb@gmail.com