93 573 75 28
                                                   93 573 75 28

LA NOSTRA HISTÒRIA

Troba’t B va néixer el dia 1 de Juliol de 2008. En els seus inicis el centre oferia com a teràpia principal Microgimnàstica i Reeducació Corporal, a més d’altres teràpies com el Reiki, massatges, etc. A mesura de conviure amb les necessitats dels clients vaig anar ampliant la meva formació i em vaig especialitzar en massatge, fitoteràpia i alimentació Ayurvèdica a l’ “International School of Ayurvedic Culture & Ayurvedic Academy”. En finalitzar els meus estudis vaig viatjar a Kerala (India), bressol de la Medicina Ayurvèdica, on vaig entrar en contacte amb diferents hospitals per a perfeccionar les tècniques ayurvèdiques a “The Faculty of Ayurveda”, a Trivandrum.

 

Sentia la necessitat de seguir creixent professionalment i la Medicina Tradicional Xinesa va respondre a les meves inquietuds. Vaig iniciar els meus estudis a Espanya però, un cop més, la terra d’origen i el treball de camp m’aportaria coneixements més profunds. Vietnam va ser el meu país d’acollida on realitzen acupuntura indolora com a tractament sanitari oficial. Sota la tutela del gran honorable “Dr. Nguyen Tai Thu”, eminència reconeguda mundialment, vaig estudiar i treballar a l’hospital “National Hospital of Acupunture & National Association of Acupunture”.

El camí de l’aprenentatge no té fi,  segueixo interessant-me per tractaments i disciplines que m’aportin una visió global de la persona. Aquesta és la filosofia que trobareu en tot l’equip de Troba’t B.

Troba't B

 

C/Jacint Verdaguer 12
08150 Parets Del Vallès

 

Tel. 93 573 75 28

       603 26 26 51

 

E-mail: trobatb@gmail.com