93 573 75 28
                                                   93 573 75 28

REGALA BENESTAR

No sap que regalar?

 

Nosaltres l’ajudem donant-li algunes idees!

            Fem bonos tant al Centre com per e-mail

          (trobatb@gmail.com)

 

VIATGE A TRAVÉS DEL MÓN DELS SENTITS

 

 

 

AYURVEDA

 “La ciència de la vida”

 

Ayurveda és un antic sistema de medicina Índia que porta més de 50 segles en vigor gràcies a la seva efectivitat.

Tècniques de massatges amb olis vegetals 100%naturals, realitzats a l’Índia segons les receptes tradicionals ayurvèdiques o amb pols de plantes.

Tots aquests factors, fan possible que no tan sols tingui efectivitat en el moment sinó que aquesta es prolongui durant un mes posterior al tractament. La Organització Mundial de la Salud, ha declarat Ayurveda com el sistema de medicina tradicional alternatiu més complert, ja que ajuda al àmbit físic, mental i emocional de la persona.

 

Embarassos i Post part: Massatge champi i corporal. Bo per evitar estries, mals d’esquena, cervicals, peus inflats, pujar les defenses…Perquè un moment tan delicat necessita cuidats especials. Temps de durada 60 minuts.

 

Nadons: Massatge corporal i estiraments. Estimula la circulació, la digestió, potencia el sistema immunològic, elimina problemes de gasos…Temps de durada 30 minuts.

 

Massatge Champi: Massatge de cap, espatlles i braços. Indicats per insomni, migranyes, vertígens, canes prematures, caiguda de cabell, cabell ressec, estrès, ansietat. Temps de durada 30 minuts.

 

Massatge Champi + Facial: Massatge de cap i facial. Té tots els beneficis del champi a més d’aportar bellesa i resplendor a la pell. Temps de durada 60 minuts.

 

Massatge Champi + Esquena: Massatge de cap, espatlles, braços i esquena. Té tots els beneficis del champi, a més de millorar dolències d’esquena. Temps de durada 60 minuts.

 

Abhyanga: El massatge més tradicional de l’Índia pels seus infinits beneficis: elimina el cansament, l’estrès, l’ansietat, augmenta les defenses, prevé l'envelliment… Consta de massatge de cap, cos sencer i facial. Temps de durada 90 minuts.

 

Udbharshana: Massatge corporal amb pols de plantes. Indicats per a pèrdues de pes i eliminació de líquids i greixos saturats, cel·lulitis, artritis…Temps de durada 60 minuts.

 

Garshan: Exfoliació suau corporal amb manyopla. Activa la circulació i elimina les toxines. Es fa un massatge a la pell amb olis calents medicats nodrint-la. I continua amb un massatge lent i bombejant per equilibrar els centres d’ energia, reforçant el tu sistema immune. Temps de durada 90 minuts.

Xocolateràpia

Embolcall amb deliciosa xocolata i oli d'ametlles acompanyat d'un massatge corporal que resultarà molt nutritiu per a la teva pell proporcionant-li major sensació de relax.

Aconsegueix una pell llisa, suau i hidratada.

Si t'agrada la xocolata T'encantarà!

Temps de durada 90 minuts.

Massatge Relaxant amb pedres calentes

Entra en un profund estat de relaxació gràcies als olis calents 100% naturals, l'aromateràpia i pedres calentes. Massatge corporal que ajuda a alliberar l'estrès i les tensions musculars proporcionant una sensació de pau.

Temps de durada 60 minuts.

Massatge Anti-estrés Aromateràpia

Massatge relaxant de peus, cames i esquena amb pindes i olis essencials purs 100% naturals que et traslladaran a un món de benestar i relax. Temps de durada 60 minuts.

 

Tractament exclusiu d' Or

Il·lumina la teva cara i la teva pell amb partícules d'or.

Massatge relaxant corporal amb oli amb partícules d'or i mascareta facial amb làmina d'Or.

L'or ajuda a millorar la formació de col·lagen, a millorar l'elasticitat, la circulació i fermesa tibant i regenerant la pell. És un fantàstic antioxidant que impedirà la formació i acumulació de radicals lliures a la teva pell.

Temps de durada 90 minuts.

Massatge Californià amb olis cítrics

Estiraments suaus i moviments passius d'articulacions que actuen sobre el teixit muscular profund. Moviment craneal i rítmic que ajuda a alliberar tensions musculars i bloquejos. Massatge de cames per darrera i esquena.

Massatge descontracturant esquena

Massatge descontracturant amb oli beneficiós per contractures musculars, dolor, inflamació… totalment natural i formulat per nosaltres. També possibilitat de complementar-lo amb altres tècniques orientals com ventoses, moxes…depenent de cada cas en particular, a valorar pel terapeuta. Temps de durada de 30 minuts o 60 minuts.

 

Massatge de cames de descàrrega muscular

Massatge amb olis descontracturants totalment naturals i formulats per nosaltres. Massatge molt beneficiós per a esportistes. Temps de durada 45 minuts.

Troba't B

 

C/Jacint Verdaguer 12
08150 Parets Del Vallès

 

Tel. 93 573 75 28

       603 26 26 51

 

E-mail: trobatb@gmail.com