93 573 75 28
                                                   93 573 75 28

MEDICINA TRADICIONAL XINESA

La Teoria de la Medicina Tradicional Xinesa sosté que el cos humà té 14 meridians invisibles (Canals d’energia) i més de 360 punts energètics. A través d’aquests punts es pot equilibrar el flux de moviment de l’energia invisible del nostre cos, el qi. D’aquesta manera restaurant i equilibrant l’energia vital proporcionem salut i benestar tant en l’àmbit físic, mental o emocional.

 

La Medicina Tradicional Xinesa està composada per diferents tècniques: Acupuntura, Electroacupuntura, Moxibustió, Auriculoteràpia, Ventoses Xineses, Digitopuntura, etc.

 

La Medicina Xinesa té una evolució mil·lenària que actualment segueix en pràctica i estudi en molts països com: Xina, Vietnam, Cuba, França…Gràcies als estudis científics que es segueixen realitzant en molts hospitals i centres de documentació per metges orientals i europeus com el GERA, fan que una teràpia natural com l’acupuntura tingui un suport positiu amb dades reals sobre els seus resultats.

 

La pròpia Organització Mundial de la Salut (OMS) divulga resultats d’assajos clínics des de fa varis anys. A 1979 la OMS va reconèixer l’acupuntura eficaç per més de 49 malalties. La UNESCO el 16 de novembre del 2010 va declarar l’acupuntura i la moxibustió xinesa com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

 

L’ Acupuntura es tracta d’una tècnica indolora que consisteix en la inserció i manipulació d’agulles en punts energètics.

 

L’ Electroacupuntura és una aplicació de l’acupuntura de l’estudi modern de la Medicina Xinesa. Es connecta una corrent indolora i suau a les agulles amb la finalitat d’estimular els punts d’acupuntura d’una manera elèctrica.

 

La Moxibustió consisteix en escalfar un pur d’artemisa que es pot aplicar a la zona de dolor, en meridians, en punts energètics concrets o posar en les agulles d’acupuntura. La finalitat és que la calor suau condueixi el qi i la sang a través dels meridians calents i reforcin l’energia yang per prevenir i tractar malalties.

 

A Troba’t B fem un estudi  totalment personalitzat a cada client i apliquem les tècniques mencionades i altres moltes més, dintre de la Medicina Tradicional Xinesa, en funció del que considerem més efectiu.

Estem en constant formació i coneixement de tots els estudis que es van innovant en la Medicina Tradicional Xinesa, ja que és nostra especialització. Formats a Espanya i en hospitals de Vietnam on l’acupuntura és utilitzada diàriament per tot tipus d’alteracions de la salut.

 

Troba't B

 

C/Jacint Verdaguer 12
08150 Parets Del Vallès

 

Tel. 93 573 75 28

       603 26 26 51

 

E-mail: trobatb@gmail.com