93 573 75 28
                                                   93 573 75 28

FLORS DE BACH

Les Flors de Bach van ser descobertes entre les dècades dels anys 20 i 30 per Dr. Edward Bach, un conegut bacteriòleg, metge i patòleg. Va descobrir 38 flors que després de molts estudis les va associar a un estat anímic bàsic; por, ràbia, intranquil·litat, gelós, preocupació, pensaments repetitius, cansament...

 

Les Flors de Bach ens poden ajudar a afrontar l’estat o els estats anímics bàsics en els que ens trobem d’una manera agradable i relaxada, aprenent al mateix temps de l’experiència per evitar la seva repetició.

 

La teràpia consisteix en parlar amb el terapeuta per poder analitzar els estats concrets d’arrel identificant les flors que necessita. El terapeuta prepara unes gotes basades en l’anàlisi anterior, podent afegir altres florals totalment naturals per complementar a les Flors de Bach.

 

Aquest tractament no té cap efecte secundari, es pot administrar tant a nadons com a embarassades. És totalment independent a qualsevol tipus de medicació que la persona estigui prenent.

 

També podem realitzar cremes amb flors per tractar problemes a la pell; dermatitis, psoriasis...Els florals i les cremes son totalment personalitzats.

 

 

 

 

Troba't B

 

C/Jacint Verdaguer 12
08150 Parets Del Vallès

 

Tel. 93 573 75 28

       603 26 26 51

 

E-mail: trobatb@gmail.com