93 573 75 28
                                                   93 573 75 28

GESTALT - PNL - EFT

Teràpia Gestalt individual, de parella i de grups

Teràpia Gestalt infantil, treball familiar i treball amb grups de nens

Teràpia Gestalt treballant els somnis

Treball amb l’Eneagrama individual i grupal

P.N.L. Programació Neuro Lingüística

E.F.T. desbloqueig emocional

 

La Teràpia Gestalt ens ajuda a trobar la nostra pròpia autoregulació. Som un tot (cos, ment i emoció) ho treballem amb diferents eines per aprendre a escoltar les nostres necessitats. Treballem el “donar-se comte”, prendre consciència de que ens està passant “aquí i ara”, i com podem viure en harmonia amb nosaltres i el nostre entorn.

 

Teràpia Gestalt Infantil realitzat a l’escola UNAYQUIPA de Loretta Cornejo. Mitjançant el joc, els dibuixos, els contes, la música...Acompanyem al nen en el seu propi procés a posar nom a les seves emocions, a que investigui que li està passant, on nota que alguna cosa no va bé encara no sàpiguen que és. En definitiva donar forma, color...i poder autoregular les seves necessitats.

Teràpia Gestalt treballant els somnis, som tots els personatges del nostre somni. Tenim que mirar cadascun dels personatges per veure que ens diuen i deixar-nos sentir; quin d’ells som i que ens volen dir els nostres somnis.

 

Eneagrama és una bona eina pel nostre propi coneixement, per entendre com ens comportem, per què ens comportem d’una manera o d’una altra, com veiem i sentim el nostre entorn, on estan les nostres pors, que és el que fa que de seguida estem contents o enfadats.

 

P.N.L. programació Neuro Lingüística, ens ajuda a conèixer com funcionem a nivell mental, com processem la informació, les nostres experiències i com ens podem implicar de diferents maneres per obtenir un èxit personal.

 

E.F.T. és una tècnica de alliberació emocional, funciona com el sistema energètic cos -ment eliminant problemes emocional, mentals i físics.

 

 

Troba't B

 

C/Jacint Verdaguer 12
08150 Parets Del Vallès

 

Tel. 93 573 75 28

       603 26 26 51

 

E-mail: trobatb@gmail.com