93 573 75 28
                                                   93 573 75 28

OSTEOPATIA

L’osteopatia  és una teràpia on el cos és una unitat en la que els seus components es troben en estreta relació uns amb altres. Aquest sistema posseeix els seus propis diagnòstics i a través d’un rigorós anàlisis manual, troba la lesió i les possibles compensacions que dita lesió hagi pogut generar. Ofereix una nova visió i un nou concepte de lesió diferent a la medicina convencional o al·lopàtica, dotant a aquesta disciplina de noves possibilitats i vies de tractament.

 

La funció de l’osteòpata és corregir, alliberar i reharmonitzar els possibles desequilibris corporals activant, mitjançant diferents tècniques manipulatives el procés natural d’autocuració del cos, donant pas a que la naturalesa i l’organisme del pacient siguin els que reaccionin per la recuperació de la lesió.

L’osteopatia s'adapta a la perfecció a qualsevol tipus de pacient independentment de la seva edat o de l’activitat que realitzi.

 

L’osteopatia engloba tots els sistemes corporals: 

Sistema múscul-esquelètic: qualsevol tipus de dolor (lumbàlgies, dorsàlgies, ciàtiques, torticolis…), processos degeneratius (hernies, escoliosis…)

Zona visceral: trastorns digestius, úlceres, colitis, gasos, restrenyiment, trastorns genito-urinaris, hormonals y bioquímics.

Zona Cranial: migranyes, neuràlgies, problemes oculars, problemes Atm, vertígens…

A més té una alta efectivitat en tractaments a esportistes, embarassades (pre i post-part) i nadons.

 

 

 

Troba't B

 

C/Jacint Verdaguer 12
08150 Parets Del Vallès

 

Tel. 93 573 75 28

       603 26 26 51

 

E-mail: trobatb@gmail.com