93 573 75 28
                                                   93 573 75 28

Reiki

Què és el Reiki?

Reiki és un art de sanació ancestral redescobert a Japó a finals del s.XIX pel doctor Mikao Usui. La paraula ve de REI que significa energia còsmica, invisible i omnipresent i KI que vol dir força canalitzada a l’interior de l’esser humà. Per tant, Reiki és la unió dels dos principis, és l’energia vital de l’univers.

 

Com es practica el Reiki?

L’energia Reiki flueix a través de les mans del terapeuta i actua a nivell físic, mental, emocional i espiritual. D’aquesta energia s’han donat noms com: prana (hindús), mana (Kahunes), energia bioplasmàtica (rusos) i ki (xinesos).

Tots tenim en potencia l’energia Reiki i tots la podem utilitzar per ajudar-nos a nosaltres mateixos i ajudar als demés. No és necessita cap condició especial per utilitzar-la. El seu poder se activa en nosaltres gràcies a les iniciacions que otorga un mestre de Reiki. La persona que les ha rebut pot canalitzar aquesta energia i així augmentar el seu nivell vibratori i engrandir els seus Canals i centres energètics que coneixem amb el nom de chakras.

Avui dia ja es practica Reiki a molts hospitals tant a malalts com a assistents sanitaris. Això es degut gràcies als seus infinits beneficis i l’absència d’efectes secundaris.

 

Troba’t B ofereix teràpies individuals així com cursos de primer nivell, segon, tercer i mestria. 

 

 

 

Troba't B

 

C/Jacint Verdaguer 12
08150 Parets Del Vallès

 

Tel. 93 573 75 28

       603 26 26 51

 

E-mail: trobatb@gmail.com